Engelse-vlag

…een VRAAG over uw mooie ROAD TRIP!

U heeft besloten een auto te huren en u vraagt zich af waarheen te gaan en wat te zien op Kreta. U heeft deze website gevonden, via vrienden van Routaki gehoord, of u bent op zoek naar een fijne excursie voor uw komende vakantie. U heeft in ieder geval besloten dat u één (of meerdere) van de gratis Routaki routes wilt rijden gedurende uw verblijf en daarbij gebruik wilt maken van de informatieve audio gids bestanden (RAGiF’s) van Routaki.
Wij hebben geprobeerd deze website zo duidelijk mogelijk te maken, zodat u uw route makkelijk kunt vinden en gebruiken. De toegang tot de route(s) moet eenvoudig gaan. En na betaling via de webwinkel moet ook het gebruik van de pagina met de ingebouwde RAGiF’s geen probleem zijn. Waar de route begint is uitgelegd en andere opties worden vermeld. Maar het kan nog steeds zo zijn dat u een vraag heeft.
Wij werken constant aan een uitbreiding van de ‘vraag en antwoord’ pagina, waar u het antwoord op uw vraag zult vinden. Is dat niet het geval, stuur ons dan een mail:  (mail[ad]routaki.com)

Op de sociale media kunt u ons vinden op:

Wij hopen dat alles duidelijk voor u is. Op- of aanmerkingen en verbeteringen zijn altijd meer dan welkom.

Geniet van uw verblijf op Kreta

Mr. Routaki

mail ons als u nog vragen heeft over de gekozen route