Je vakantie op Kreta regelen en boeken.

Omdat ik als Mr. Routaki veel over Kreta schrijf en bericht, gaan veel mensen ervan uit dat ik ook veel over de accommodaties weet. Natuurlijk weet ik door de jaren heen welke accommodaties een goede naam hebben en welke niet. Maar bij een vakantie boeking spelen zoveel aspecten een rol, dat het voor mij ondoenlijk is om een juist advies te geven. Althans dat vind ik zelf. En nog veel belangrijker, ik merk dat ik het niet leuk vind.

Mr.Routaki de oprichter van Routaki routes

En daarom heb ik deze pagina gemaakt, want ik ken namelijk een tweetal mensen (en misschien wel meer, let me know), die ook op het eiland hebben gewoond en gewerkt en daar super enthousiast  over zijn. En het wel leuk vinden om je te helpen, de juiste acco te vinden. Zij hebben er zelfs hun (bij)baan van gemaakt.

Mr.Routaki de oprichter van Routaki routes
Mr.Routaki de oprichter van Routaki routes

Hieronder dus de meiden inmiddels vrouwen, waarmee ik heb samen gewerkt en waarbij ik het volste vertrouw heb, dat ze je prima kunnen helpen om het juiste hotel, appartement of bungalow te vinden voor jouw kort verblijf of jaarlijkse vakantie.

Mag ik aan je voorstellen:

De dames die bij je aan huis komen & je helpen om het allemaal perfect te regelen.

profielfoto Petra Durieux

Petra was samen met haar vriend de reisleiding van Hotelplan in de jaren net nadat ik zelf was gestopt als reisleider voor Arke reizen. Ik zie ze nog rondrijden in hun rode T-shirts. Tegenwoordig is ze al een aantal jaren Personal Touch Travel reisadviseuze. Vanuit haar woonplaats Nieuwleusen, in de regio Meppel / Zwolle kan zij je dus van de juiste informatie voorzien.

Kijk eens op deze pagina of neem telefonisch contact op.

Tel: 06-28780243

profiel foto Thea op de Hoek

Thea was mijn collega in de tijd dat we samen in ‘Brasserie het Leidseplein’ in Chersonissos werkten. We waren jong en hielden van feesten (en ook hard werken) en we hebben altijd contact gehouden. Thea heeft de laatste jaren vanuit haar woonplaats Lemmer in Friesland een mooie business opgebouwd als reisadviseuse die bij je langs komt en aan de keukentafel alles voor je uitzoekt.  Kijk even rond op deze pagina als je denkt dat Thea een meerwaarde voor je kan zijn. Ik denk van wel.

Tel: 06-13106397

“En als je dan Kreta geboekt hebt, via de hulp van één van deze dames dan…
mogen jullie natuurlijk aan de routes en wandelingen van Mr. Routaki denken!”