ook in het Engels beschikbaar

“Wandel door de tijd en geniet van historisch Heraklion”

Heraklion, wat tijdens de Venetiaanse bezetting Candia werd genoemd, is een historische ‘cake’ met vele lagen, die wacht om ontdekt te worden. Ga met mij mee terwijl we door de eeuwen heen dwalen, de personages benoemen en enkele van de bekendste en minder bekendere sites bekijken.

“GPS interactieve Voicemap App”|

Met het gebruik van de VoiceMap-app gebeurt dit allemaal (een soort van) automatisch. Installeer de app en schaf deze stadswandeling aan en volg mijn instructies terwijl je door de stad wandelt.

met de VoiceMap app – GPS interactief.

Voicemap app - de stadswandeling Heraklion beleven

Loop langs de kustlijn naar het onlangs gerestaureerde havenfort Koules. Ervaar het centrum van Heraklion, met al zijn levendige historische aspecten. Bekijk en geniet van de prachtige kerken en bepaal zelf wanneer u gaat zitten voor een kopje koffie of een souvlaki. Vooral geen stress, je bepaalt het allemaal zelf. Wandel van een Venetiaanse vestingmuur naar de prachtige Agios Titus-kerk. Kuier door de marktstraat en leer over de lokale producten. Verken in het levendige centrum de leeuwenfontein en beland bij de ingang van het archeologisch museum.

Routebeschrijving naar het startpunt:

De stadswandeling begint bij het (nieuwe) busstation van KTEL. Het is gelegen nabij de haven van Heraklion en is het aankomst- en vertrekpunt voor alle lokale bussen van en naar het oostelijke deel van het eiland. De straatnaam is Efessou.
Als je met de auto komt, kunt je de afslag naar de haven nemen en je auto parkeren in de buurt van de haven en naar dit startpunt lopen.

Na het genieten van deze spectaculaire stadswandeling, kun je besluiten om de lokale bus naar de opgraving van Knossos te nemen.

genieten van de uitzichten op het havenfort Koules tijdens de stadswandeling Heraklion

Geniet van het uitzicht op Koules.

ervaar het locale leven tijdens de stadswandeling Heraklion

Ervaar het dagelijkse Kretenzer leven.

San Marco basiliek met de op de voorgrond de leeuwenfontein tijdens de stadswandeling Heraklion

‘Hot Venetian items of Heraklion’

mooi uitzicht over de haven van Heraklion

Neoria in de oude haven van Heraklion.

TIPS

Bezienswaardigheden onderweg:

Havenfort van Koules, Venetiaanse Loggia, Basiliek van San Marco, Leeuwen fontein, 1866 Marktstraat, Fontein van Bembo, Kournaros-plein, Agios Titus kerk, Vrijheidsplein, Archeologisch museum, Poort van St. George, bushalte naar de opgravingen van Knossos.

Beste tijd van de dag:

Je kunt deze stadswandeling de hele dag door ervaren. Gebruik schaduwrijke gebieden om te wachten en naar de audio-items te luisteren.

Voorzorgsmaatregelen:

Vanwege de lengte van de audio-informatie is het verstandig om de batterij oplader van uw smartphone mee te nemen om te voorkomen dat uw batterij leeg raakt.

Om een idee te krijgen van al het moois dat de stadswandeling Heraklion te bieden heeft, wordt deze ook op deze website gepubliceerd. Alle 55 GPS route punten zijn als afzonderlijke pagina’s uitgewerkt. Klik door en heb een idee.

Het is natuurlijk VEEL GEMAKKELIJKER om de VoiceMap-app te gebruiken en de hardware het werk voor je te laten doen. Geen zorgen wanneer je het volgende audiobestand afspeelt en zelfs een signaal wanneer je in de verkeerde richting loopt.

De pagina’s op deze website zijn uitgewerkt met extra afbeeldingen, maar bevatten de originele geluidsbestanden uit de App.

Dank je voor de interesse in mijn product en service

Reviews over deze stadswandeling Heraklion:

geniet van de leeuwenfontein tijdens de stadswandeling Heraklion

Wat een heerlijke service. We hebben er zo van genoten. Makkelijk en toch zo leerrijk over in van Heraklion. Dank je.

Van mij absoluut:  5 out of 5 stars

Petra, Vakantieganger

Ik wilde graag zelf Heraklion beter leren kennen. Met deze app had ik totaal geen tijdstress. Ik kon stoppen en pauzeren wanneer ik maar wilde. Ik ga zeker Mr. Routaki volgen en VoiceMap vaker gebruiken.

In my opinie een verdiende:  5 out of 5 stars

Michael, student op sabbatical

Stuur me je eigen foto’s, met voorkeur uit Heraklion en mail ze naar mail@routaki.com

stuur jouw eigen selfie die je maakt tijdens de stadswandeling Heraklion
heerlijk uitzicht op het havenfort Koules in Heraklion

Geef je mening over deze stadswandeling Heraklion. Beschrijf het in je eigen woorden, zodat anderen weten wat jij er van vond.